Ověřujeme budoucnost

 

Je nám potěšením Vás informovat o významném rozšíření našeho portfolia. Od 1.9.2024 se IMT stává partnerem společnosti Panasonic Connect.

Tímto krokem rozšiřujeme možnosti naší společnosti a budeme schopni zajistit realizace kompletních SMT linek.

O společnosti Panasonic Connect

Společnost Panasonic Connect je výrobcem osazovacích automatů, sítotisků a dalších technologií a software pro výrobce elektroniky. Celosvětově patří Panasonic mezi nejužívanější v této oblasti. Stroje vynikají spolehlivostí, robustností a rychlou údržbou.

Hlavní evropské sídlo se nachází v německém Mnichově, kde součástí tzv. kampusu je i showroom se všemi nabízenými technologiemi určenými pro proces výroby desek plošných spojů.

Propojení IMT a Panasonic Connect jsme ztvrdili tento týden přímo v sídle evropské pobočky této značky. Na fotce Miroslav Kovář a Minoru Suzuki.

Osazovací automaty

Značka Panasonic Connect nabízí pro osazování součástek širokou nabídku zařízení pro SMT, ale také pro THT proces, přičemž tyto dvě základní výrobní technologie dokáže i kombinovat. Významnou vlastností je především modularita, díky které najdeme řešení pro malé prototypové výroby i pro velkokapacitní masové výroby

Příslušenství jako jsou samotné osazovací hlavy, vakuové trysky či podavače je možné využívat napříč různými generacemi a typy strojů.

Sítotiskové stroje

V rámci portfolia Panasonic Connect naleznete i sítotisky, které jsou ideální volbou pro širokou škálu aplikací. Nabídka konfigurací strojů nabízí vysoký stupeň modularity s mnoha funkcemi pro různé typy SMT výroby.

Máte zájem o tyto produkty nebo chcete zjistit více informací?

kontaktovat

Ing. Tomáš Janků

Sales Engineer

janku@imtts.cz
+420 702 253 075