Ověřujeme budoucnost

 

Společnost IMT se chystá již počtvrté zúčastnit prestižního Mezinárodního strojírenského veletrhu, který se letos koná od 8. do 11. října 2024 na brněnském výstavišti BVV. Letos přinášíme inovace, které posouvají NDT i průmyslovou automatizaci na další úroveň.

 

Na našem stánku 0.62 v pavilonu F budete mít jedinečnou příležitost seznámit se s těmito technologiemi:

  • Průmyslový rentgen Comet Yxlon – špičková technologie pro nedestruktivní testování, která umožňuje inspekci komponentů v nejvyšší kvalitě.
  • Manipulátory CactuX pro CT inspekci – bezdrátové pohyblivé manipulátory a jejich příslušenství pro přípravu CT vzorků.
  • Průmyslové kamerové systémy Teledyne Dalsa – pokročilé zobrazovací systémy, které jsou základem pro precizní automatizaci a kontrolu kvality.
  • Rozšířená realita LightGuide – inovativní technologie, která zlepšuje školení pracovníků a podporuje přesnost operací v průmyslové výrobě.
  • Odolná průmyslová keramika Doceram a materiály Dotherm – vysoce odolné díly průmyslové keramiky využitelné v mnoha průmyslových odvětvích.
  • Novinka v portfoliu: Kolaborativní roboty Rainbow Robotics a grippery SeenGrip – poprvé v České republice!

 

Špičková RTG a CT kontrola od Comet Yxlon

Comet Yxlon nabízí stroje pro širokou škálu aplikací. Od těch nejmenších detailů až po kontrolu velkých těžkých dílů. Intenzivní práce na vylepšování scanovacích trajektorií a spolupráce s Volume Graphics nebo Dragonfly rekonstrukčními software přináší ty nejlepší možné výsledky v oblasti rentgenové a ct kontroly.

Synergie robotů, kamer a gripperů

Letos s hrdostí představujeme jihokorejské kolaborativní roboty Rainbow Robotics, které jsou připraveny ukázat svoji plnou kompatibilitu s kamerovými systémy Teledyne Dalsa a grippery SeenGrip. Tato ukázka synergie mezi jednotlivými technologiemi je navržena tak, aby předvedla, jak lze kombinací těchto špičkových řešení dosáhnout ještě vyšší efektivity, přesnosti a flexibility ve výrobních procesech.

Kolaborativní roboty Rainbow Robotics jsou ideálním řešením pro moderní výrobní linky díky své flexibilitě, bezpečnosti a jednoduché integraci s dalšími technologiemi. Ve spojení s kamerovými systémy Teledyne Dalsa a grippery SeenGrip vám ukážeme, jak může vypadat budoucnost automatizace.

 

Těšíme se na vás na stánku F 0.62, kde budete moci vidět naše inovace v akci a konzultovat s našimi odborníky!